headerfoto_03.jpg

15 stijlvolle woningen

Sint Maarten is door zijn omgeving in toenemende mate een populaire woonomgeving. Niet alleen vanwege de ruimte en rust, maar ook door de centrale ligging ten opzichte van de aantrekkelijke kust, de stedelijke gebieden en voorzieningen in de directe omgeving. Een combinatie die het nog mogelijk maakt om betaalbaar te wonen, zelfs voor starters op de woningmarkt.

De gemeente Schagen, waaronder Sint Maarten, bestaat uit 26 kernen met een levendig winkelbestand, een breed aanbod in basisonderwijs en andere (sport)voorzieningen. Sint Maarten heeft veel te bieden voor jong en oud. Even uitwaaien aan het strand, recreëren in de duinen of er gewoon met de fiets op uit. En voor wie toch even de drukte wil opzoeken is Schagen met zijn winkels en terrassen om de hoek gelegen. En op een iets grotere afstand Alkmaar, Heerhugowaard en Den Helder.

Daarom is wonen en werken in de driehoek Den Helder-Schagen-Alkmaar kiezen voor betaalbare kwaliteit. Alle ruimte, geen files, goede bereikbaarheid (ook met openbaar vervoer) en toch alle voorzieningen bij de hand.

’t Boerenerf is een nieuwbouwproject dat een aantal zeer sterke kanten heeft. Het project heeft de stijlvolle uitstraling van een ‘rijke’ stolp­boerderij met zgn. ‘dwarsdeelschuren’.
Daarnaast wordt het project ‘duurzaam’ ontwikkeld. De nieuwste materialen en bouwtechnieken zorgen voor een zeer lage EPC-norm (laag energieverbruik), minder onderhoud en langere levensduur.

Kortom, ’t Boerenerf is een bijzonder bouwplan met een landelijk karakter, het geheel is van hoogwaardige kwaliteit, oogt zeer vriendelijk en is centraal gelegen ten opzichte van strand en stedelijke gebieden. Alle materialen als goten, gevelbekleding, ramen en deuren zijn onderhoudsarm en hebben een duurzaam karakter.